Nu är det äntligen dags för hela familjen att ta semester och årets sommarsemester går till USA. Det är 7:de året I RAD vi flyger till USA för sommarsemester. I år försökte vi iallafall hitta någon annan destination som  Medelhavet, men det är alltid någon i familjen som vill tillbaka till USA.

Vi började dagen med lite lunch i SAS Gold Lounge på Arlanda i väntan på att New York planet ska board:a. Vi flög STO-EWR och EWR-TPA.

Efter att ha landat i New York hade vi cirka 3 timmar till vår connection flight till Tampa. Gränskontrollen gick ovanligt fort, under 1 timme. Vi hann med att äta lite pizza och självklart ett besök på Starbucks för kaffe till Ulf och Margareta.

Newark International Airport

ATC problem med ökad separation och 15 plan före oss gjorde att det tog 45 minuter från pushback till take-off, men United-piloterna gasade på som bara den till TPA.

Solnedgång påväg mot Tampa

Vi fick ALLA väskor väldigt snabbt som alltid på Tampa. Sen bar det av till biluthyrningen och 5 minuters resa till Grand Hayatt Tampa Bay där vi nu under natten försökt att iallafall sova tills solen går upp, vilket 25% av familjen lyckades med. Nu med god frukostbuffé i magen bär det av mot shopping.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.