Vilken helg vi har haft!

I fredags åkte vi upp till Borlänge för att få vara med när kusin Marcus och Alina gifte sig. Otroligt fint och härligt bröllop, allt från kyrkans vackra sånger till brudparets fina bröllopsvals. Stort grattis till M & A och stort lycka till i framtiden!!!

I lördags var det dags att fira ett födelsedagsbarn, nämligen Ulf. Dagen började med lite presenter och en god frukost på verandan hos Ulfs bror Hasse. Vi begav oss sen till våra kusiner för lite korvgrillning, poolbad och trevligt häng. Väl hemma hos Hasse igen var det dags för att laga middag, det bjöds kött och potatissallad och glass och hallon till efterrätt. Mumsigt!!!

Idag söndag var det dags att bege oss hem till Stockholm för att ladda batterierna och packa inför USA och hinna med några turer ut med båten i Stockholms värmen.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.